Our latest news

Image for the article named The first generation of students of the ohma Oradea hospitality academy took the final exam, consisting of preparing the opening of a hotel or restaurant

This week, students of the Hotel Administration and Culinary Arts programmes from the ohma academy in Oradea, operated under the license "Vocational Education and Training by Ecole hôtelière de Lausanne", successfully passed two exams that tested their skills developed over a year and a half.

Romania, English / Fri, Jul 22, 2022

Image for the article named Un român, printre personalitățile care au influențat evoluția Glion Institute of Higher Education (GIHE)

Fostul secretar de stat al turismului, comerț exterior și investiții străine din cadrul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Răzvan Pîrjol se numără printre cele 60 de personalități care au influențat evoluția Glion Institute of Higher Education (GIHE) din Elveția.

Romania / Fri, Jul 22, 2022

Image for the article named Cu o carieră de 25 de ani în ospitalitate, Georgeta Grecu se alătură echipei winsedswiss România

Prin prisma vastei sale experiențe, Georgeta Grecu ocupă o dublă poziție în cadrul echipei winsedswiss România, fiind atât Senior Consultant în strategie și management, precum și trainer al academiei în ospitalitate ohma.

Romania / Thu, Apr 14, 2022

Image for the article named Christine Schillings, CEO winsedswiss România: Ne-am angajat să formăm personal pregătit să lucreze imediat

În lumea ospitalității de astăzi, așteptările clienților sunt din ce în ce mai ridicate și mai diverse, astfel încât poți avea cel mai frumos hotel, însă dacă acesta nu este acompaniat de servicii de calitate, categoric vei avea dificultăți în fidelizarea oaspeților

Romania / Fri, Feb 11, 2022

Image for the article named Răzvan Pîrjol, Chief Business Development Officer Winsedswiss Education Group: „România este o destinație turistică puțin cunoscută. Tot ce trebuie să facem este să stârnim curiozitatea”

Autentică și cu multe zone turistice de o frumusețe rară, România rămâne însă în continuare o destinație turistică mai puțin cunoscută peste hotare.

Romania / Fri, Feb 11, 2022

Image for the article named Sondaj: Doar 18% dintre români consideră că industria autohtonă a serviciilor și ospitalității reflectă spiritul ospitalier românesc

Jumătate dintre români cred că industria ospitalității și a serviciilor din țara noastră reflectă spiritul ospitalier românesc doar parțial, 30% - foarte puțin sau deloc, în timp ce doar 18% consideră că „tradiționala” ospitalitate românească nu este doar un mit, iar acest spirit este reflectat în domeniul serviciilor de la noi, într-o măsură mare și foarte mare.

Romania / Fri, Nov 5, 2021

Romania, English / Fri, Jul 22, 2022

Image for the article named one alliance, the professional network for supporting the new hospitality academy ohma Bucharest, has been launched

On Thursday, September 16 of this year, winsedswiss Romania, a subsidiary of Winsedswiss Education Group, launched one (ohma network for education) alliance, a network that brings together some of the most famous brands in the local hospitality industry, around the ohma Bucharest hospitality academy.

Romania, English / Fri, Sep 17, 2021

Image for the article named Naši kadrovi kao deo zajednice najkvalifikovanijih profesionalaca u hotelijerstvu i ugostiteljstvu

Adekvatno obrazovanje u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva može otvoriti brojna vrata karijere u renomiranim hotelskim i restoranskim kompanijama, bilo gde u svetu.

Serbia / Fri, Jun 18, 2021

Image for the article named ohma by winsedswiss launches a new call for developing our pool of trainers

ohma by winsedswiss launches a new call for developing our pool of trainers

ohma by winsedswiss is a provider of adult education and continuous professional development in the hospitality industry. Our goal is to offer quality vocational education programmes that prepare our students for entering the labour market, or to come back to it possessing fresh and new abilities.

English / Fri, Jun 18, 2021

Image for the article named Breaking: Swiss educational group winsedswiss will open the first Hotel Academy in the country under the license of the École hôtelière de Lausanne

Winsedswiss Education Group (WEG) announces the opening of the first Hotel Academy in Romania, by developing the successful model of ohma by winsedswiss from Oradea. It is a vocational education academy for hospitality, licensed by École Hôtelière de Lausanne (EHL).

Romania, English / Wed, Jun 2, 2021

Image for the article named Online interview Professor Alain Najar - Trends HRB magazine: trendshrb.ro

Online interview Professor Alain Najar - Trends HRB magazine: trendshrb.ro

Important insights on the hospitality industry in Europe in general, the impact of the pandemic crisis, as well as the challenges posed by such situations for the entire field of hospitality are explained by the Senior Lecturer École hôtelière de Lausanne, professor Alain Najar, in the following online interview.

English / Tue, Dec 8, 2020

Follow us